Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan

De rust lijkt te zijn wedergekeerd in huize Beckham. Victoria en David schijnen ook weer met elkaar te praten. Op Twitter poste Victoria laatst  een foto met daar David’s grootste fan: Coco, de hond van de Beckham familie. Coco poseert stoer in een shirt van L.A. Galaxy, de club waar David momenteel schittert.

Lees ook:Gezinsuitbreiding bij de Beckhams…
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:David Beckam gaat eigen voetbalclub oprichten
Lees ook:Victoria Beckham zoent met Tom Cruise
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>