Paul Walker kon Vin Diesel niet uitstaan


photo credit: wvfonseca

De nabestaanden van Paul Walker zijn boos. Na zijn dood plaatste Vin Diesel veel berichten op social media dat zijn beste vriend en ‘broer’ Paul Walker was overleden. Voor de familieleden van Paul erg raar om te lezen, Paul kon Vin absoluut niet uitstaan. Tijdens de opnames van de film deden de twee alsof er niks aan de hand was, maar zodra de camera’s weg waren ontliepen ze elkaar zoveel mogelijk. Paul Walker had wel degelijk vrienden op de set, maar dat waren voornamelijk camera- en stuntmannen.

Vin Diesel zou helemaal kapot zijn van Pauls dood. Hij voelt zich enorm schuldig over hoe hij Paul de afgelopen jaren heeft behandeld en komt er nu achter dat hij dat nooit terug kan draaien. Familie van Paul zit niet op zijn spijt te wachten en walgen van hem.

 

Lees ook:Vin Diesel bedankt de fans van Paul Walker
Lees ook:Dochter Paul Walker erft maar liefst 25 miljoen
Lees ook:Fast & Furious 7 opnames gewoon door na overlijden Paul Walker
Lees ook:Acteur Paul Walker overleden (40)
Lees ook:Christina Curry geeft tips aan kids gescheiden ouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>