Khloé Kardashian heeft andere vader dan Kim en Kourtney Kardashian


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Shocking, deze week is naar buiten gekomen dat Khloé Kardashian een andere vader heeft, dan haar (half) zusjes Kim en Kourtney Kardashian. Khloe dacht altijd de dochter te zijn van Robert Kardashian, maar blijkt dus nu de dochter te zijn van O. J. Simpson. Kris Jenner zou tijdens haar huwelijk zijn vreemd gegaan met O.J. De geruchten gaan al een tijdje in de rondte, maar O.J. doet er niet moeilijk over. Hij heeft nooit ontkend dat hij niet de vader is, maar doet ook niet echt moeite om te bewijzen dat hij de vader is.

De familie Kardashian ging vaak met O.J. Simpson op vakantie, tijdens een van die vakanties zou het ook gebeurd zijn. Op dit moment zit O.J. in de gevangenis, maar in december komt hij waarschijnlijk op borgtocht vrij. Misschien dat hij in december dan wel eens een goed gesprek gaat houden met zijn ‘dochter’. In de serie viel mij altijd op dat Khloé zich altijd wel anders voelde dan haar zussen. Van Kris Jenner is het overigens ook niet raar dat ze is vreemdgegaan tijdens haar huwelijk met Robert Kardashian, tijdens haar huwelijk met ex-man Bruce Jenner is ze ook meerdere malen vreemd gegaan.

Dit zou wel nóg een erge klap zijn voor Khloé. Haar huwelijk met haar man Lamar Odon gaat ook niet goed. Hij is verslaafd aan de drugs en heeft haar al een paar keer bedrogen.

Lees ook:Kris en Bruce Jenner uit elkaar!
Lees ook:Khloé Kardashian heeft meerdere SOA testen gedaan
Lees ook:Het is officieel: Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Khloé Kardashian gelooft niet in een huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>