Daniel Radcliffe: van David Copperfield tot Harry Potter


Hij is jarig vandaag! Jawel, Daniel Radcliffe viert vandaag, 23 juli, zijn 23e verjaardag. Tijd om eens kijkje te nemen in het foto album van de acteur. Herken jij hem nog? Allemachtig wat is die jongen veranderd! Wie had kunnen denken dat dit knulletje, dat zo’n aandoenlijke David Copperfield neerzette, -notabene naast zijn toekomstige lerares in de Harry Potter serie, onze harten zou veroveren als Harry Potter?

Bekijk vooral de foto’s op Buzzfeed en oordeel zelf: zou jij hem herkend hebben?

Lees ook:Ellen Degeneres neemt kijkje in Harry Potter themapark
Lees ook:Harry Potter-acteur danst in onderbroek (video)
Lees ook:Daniel Radcliffe terroriseert kinderen
Lees ook:Harry Potter volgt balletles
Lees ook:Harry Potter-actrice Emma Watson topless (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>