Brad Pitt’s moeder brengt hem ernstig in verlegenheid


photo credit: GabboT
Het zal je maar gebeuren. Ben je een powerkoppel. Een stel waarvan iedere stap gevolgd wordt door de media. En je weigert te trouwen met je verloofde, zolang het homoseksuele paren nog niet is toegestaan. Vervolgens spreekt je eigen moeder zich uit tégen homohuwelijken. In de krant. Het overkwam Brad Pitt deze week. Zijn moeder, Jane Pitt, heeft een brief heeft gestuurd aan de Springfield News-Leader waarin ze haar steun verklaart aan de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney en tégen homoseksualiteit en homohuwelijken.

Het ziet er naar uit dat Jane Pitt niet zo liberaal is als haar zoon. In een brief die ze stuurde aan de redacteur van de krant schrijft ze: “Elke Christen die niet stemt geeft zijn stem aan de tegenstander van Romney in de strijd om het Presidentschap: Barack Hussein Obama. Een man die jarenlang in de kerk van Jeremiah Wright zat, geen publieke gebedsdienst hield tijdens de Nationale Gebedsdag. Een man die liberaal is en het vermoorden van ongeboren babies steunt, evenals homohuwelijken.”

Ze vervolgde met de mededeling dat iedere Christen heel veel moet bidden alvorens te te weigeren een stem op Romney uit te brengen: “Mitt Romney staat voor het gezin, is tegen abortus en deelt de Christelijke overtuiging als het gaat over homoseksualiteit.”

Ouch! Dat kunnen nog leuke gesprekken worden tijdens een familiediner. Brad Pitt is een uitgesproken supporter van President Obama. Hij is verloofd met Angelina Jolie en heeft al in een eerder stadium van hun verloving verklaard, níet te willen trouwen, zolang homoseksuele stellen dat voor de wet nog niet mogen.

Het stel is momenteel in Engeland. Jolie is  in  Buckinghamshire voor de verfilming van Sleeping Beauty. Op 19 juni lieten we al de eerste foto zien die van haar naar buiten kwam als Maleficent. Pitt is bezig met de The Counselor. Hun standpunt over trouwen is inmiddels wat bijgedraaid. Op 25 juni kon je hier al lezen dat ze wel degelijk hun huwelijk aan het voorbereiden zijn.

Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:‘Brad Pitt zuipt iedereen onder de tafel’
Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>