MICK JAGGER flirt er lustig op los!

Mick JaggerBelachelijk of begrijpelijk? Wat het ook moge zijn, MICK JAGGER schijnt er weer lustig op los te flirten sinds de dood van zijn vriendin L’wren Scott. Haar zus riep hier recentelijk haar afschuw over uit en claimt dat Jagger de oorzaak van de depressie van haar zus was.

 

De vraag is echter in hoeverre we het Jagger kwalijk mogen nemen?! Het is een rock ‘n roll ster pur sang die nog steeds volle zalen trekt. Afgelopen weekend trokken de Rolling Stones maar liefst 60.000 mensen naar hun optreden op Pinkpop.

 

In ogenschouw nemende dat waarschijnlijk (bijna)elke vrouw in het publiek wel het bed met Jagger zou willen delen, al is het maar om het te kunnen zeggen: “I fucked Mick Jagger”. Ondanks zijn leeftijd begrijpt iedereen dat.

 

Dan rijst de vraag op of het niet meer dan menselijk is dat Jagger zich alweer tussen het vrouwelijk schoon begeeft? Hij kan zich daar toch moeilijk voor afsluiten en verdrietig in een hoekje gaan zitten, terwijl duizenden fans op hem wachten?!

 

En laten we eerlijk zijn, wie zou de verleiding wél kunnen weerstaan?

Desalniettemin blijft het  natuurlijk pijnlijk voor de familie van zijn voormalige vriendin, L’wren Scott om de zanger zo kort na haar dood alweer flirtend te moeten aanschouwen.

 

Zie hier het laatste optreden van de Rolling Stones op PINKPOP 2014:

Bron

Lees ook:Zus van L’wren Scott boos op Mick Jagger
Lees ook:Rolling Stones gaan met pensioen
Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Mick Jagger geeft zijn dochter weg
Lees ook:Georgia May Jagger erft papa’s vlezige lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>