Kaarten concert Beyoncé binnen no time uitverkocht


photo credit: Luiz Fernando / Sonia Maria

Nog niet eens zo lang geleden kwam het bericht naar buiten dat Beyoncé weer naar Nederland komt. Vandaag ging de kaartverkoop van start en binnen één uur waren alle kaarten al uitverkocht. De kaartverkoop ging zo goed, dat Beyoncé een extra datum naar Nederland toe komt, zodat de teleurgestelde fans toch nog naar haar concert toe kunnen.

Voor haar fans was het ook afgelopen vrijdag genieten, haar nieuwe album Beyoncé kwam totaal onverwachts uit. Het nieuw album met de naam: ‘Beyoncé’, is in samenwerking met andere grote artiesten, zoals liefje Jay Z , Kelly Rowland,  Michelle Williams, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams en Justin Timberlake gemaakt.

Haar nieuwe album breekt alle iTunes records, binnen één weekend ging haar album al meer dan 800.000 keer over de toonbank. Het album is nog alleen uit op iTunes, vanaf 20 december is het album ook te koop in de winkels.

Lees ook:Beyoncé verrast iedereen met nieuw album: ‘Beyonce’
Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:Pharell gaat muziek componeren voor One Direction
Lees ook:Kelly Rowland gaat trouwen!
Lees ook:‘Robbie Williams gaat touren met Take That’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>