Kim Karashian verkoopt groot deel inboedel voor goede doel


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Vorige maand verkocht Oprah ook al een groot deel van haar oude spullen en nu is Kim Kardashian aan de beurt om iets te doen voor het goede doel. De hele familie Kardashian verkocht allemaal verschillende dingen, zelfs de oude gedragen BH’s van Kim Kardashian werden verkocht. Uiteindelijk is er een bedrag van 6000 dollar opgehaald, niet echt heel veel. Het is geld is ingezameld voor twee organisaties. Voor Een organisatie die zich inzet voor arme kinderen en een organisatie die families van gewonde soldaten helpt.

Klik hier voor foto’s.

Lees ook:‘Vrouw wil fortuin zien van Tiger Woods’
Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Hugh Hefner verkoopt zijn huis
Lees ook:Oprah stopt met goede doel
Lees ook:Is het afgelopen met de Kardashians?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>