Pamela Anderson rent Marathon van New York


photo credit: KHEPRA DESIGN

Goh, ik had niet verwacht dat ze het in zich had, maar Pamela Anderson heeft de marathon van New York helemaal uitgelopen. Erg goed voorbereid was ze niet, pas zes weken geleden is ze begonnen met trainen. Erg knap dat je dan een marathon van 42 kilometer uit kan lopen in 5 uur en 41 minuten. Het goede doel heeft Pamela Anderson overgehaald om mee te doen. Ze zamelde geld in voor de wederopbouw van Haïti. In die 5 uur en 41 heeft ze mooi 75.000 doller opgehaald. De 46-jarige Baywatch actrice heeft waarschijnlijk wel een goede sportbeha moeten aanschaffen.

 

 

 

Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman
Lees ook:Pamela Anderson's comeback…
Lees ook:Pamela Anderson in tranen over kritiek tijdens Dancing with the Stars
Lees ook:Pamela Anderson doet het met zeehonden
Lees ook:Canada verbiedt reclame Pamela Anderson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>