Oprah Winfreys troep levert zes ton op


photo credit: Wickerfurniture

Ophah Winfreys gigantische uitverkoop heeft een fortuin opgeleverd. De meest saaie artikelen gingen voor de hoofdprijs over de toonbank. De kopers betaalden voor onzinnige voorwerpen als theepotten de hoofdprijs, ach dan kunnen ze wel zeggen dat ze een theepot hebben die van Oprah is geweest. In totaal stonden er drie gigantische tenten helemaal gevuld met spullen die als zoete broodjes over de toonbank gingen. Een simpele lamp van ongeveer 300 euro is verkocht voor maar liefst 2500 dollar. Blijkbaar voegt zij enorm veel waarde toe aan de producten. Alleen maar mooi meegenomen, de opbrengst van de uitverkoop gaat regelrecht naar Oprahs Leadership Academy For Girls in Afrika, een erg mooie investering dus.

Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:ex-Kris Humphries veilt verlovingsring Kim Kardashian stiekem
Lees ook:De Tiara van Victoria raakt niet verkocht, pijnlijk!
Lees ook:Brad Pitt koopt Nederlandse moderne kunst
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>