Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!


photo credit: Ashley R. Photography

Er gingen al langere tijd geruchten in de rondte dat Johnny Depp zijn liefje Amber Heard ten huwelijk had gevraagd en nu blijken deze geruchten te kloppen. De 50-jarige Johnny Depp en de 27-jarige Amber Heard gaan trouwen. Amber werd van de week gespot met een gigantische diamant om haar vinger, maar ontkende toen nog verloofd te zijn.

Voordat Johnny en Amber een relatie kregen, was de Pirates of the Caribbean-acteur 14 jaar lang samen met Vanesse Paradis. Met haar heeft hij twee kinderen. Toen vond hij de tijd nooit rijp om te gaan trouwen, maar met zijn nieuwe liefje Amber is hij er wel helemaal klaar voor. Amber heeft de leeftijd om aan kinderen te beginnen, dus misschien kunnen we binnenkort Johnny’s derde kind verwelkomen. 

 

Lees ook:Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard
Lees ook:Amber Heard’s dark side!
Lees ook:Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp
Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids
Lees ook:Nee, Johnny Depp is ook niet dood!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>