Kelly Rowland gaat trouwen!


photo credit: JonathanLGardner

Voormalig Destiny’s Child lid Kelly Rowland is ten huwelijk gevraagd door haar manager Tim Witherspoon. Wanneer de twee gaan trouwen is nog onbekend. In 2005 was Kelly Rowland ook al verloofd, maar toen met Roy Williams. Kelly Rowland vond zichzelf toen te jong om te trouwen en had 2 maanden voor de grote dag het huwelijk afgeblazen. Hopelijk is ze nu wel klaar om de grote stap te maken.

 

Lees ook:Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!
Lees ook:Tara Reid blaast huwelijk af
Lees ook:Beyoncé verrast iedereen met nieuw album: ‘Beyonce’
Lees ook:Gaat ‘Spice Girl’ Geri Halliwell trouwen?
Lees ook:Kelly Clarkson getrouwd met Brandon Blackstock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>