Huwelijksaanzoek Kanye West en Kim Kardashian komt op de televisie


photo credit: Pop Culture Geek

De prachtige verlovingsring die Kanye West aan Kim Kardashian heeft gegeven was maar liefst 8 miljoen euro! Dat is toch een hele 6 miljoen euro meer dan haar vorige verlovingsring van Kris Humphries. De ring en het huwelijksaanzoek zijn allebei over de top, maar dat hoort nou eenmaal bij hun leefstijl. Het aanzoek is waarschijnlijk binnenkort te zien in de realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’. Kanye West komt het liefst niet te veel voor in die show, maar een huwelijksaanzoek mag natuurlijk niet niet ontbreken. Hij heeft daarom nog niet besloten wat er precies uitgezonden mag worden, hij heeft daar het laatste woord in. Dat wordt waarschijnlijk ook een dingetje over de bruiloft, van wat er wel of niet uitgezonden mag worden.

 

Lees ook:Bruiloft Kim Kardashian en Kanye West wordt uitgezonden op televisie
Lees ook:Lady Gaga geeft optreden tijdens huwelijk Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West willen snel broertje of zusje voor North

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>