PSY’s gangnam style meer dan twee biljoen views op youtube

PSY’s gangnam style

Het mag dan een van de grootste (muzikale)irritaties zijn geweest van het afgelopen jaar, maar PSY’s GANGNAM STYLE blijft mateloos populair. Het liedje haalde afgelopen week meer dan twee biljoen views op YOUTUBE

 

De zanger Park Jae-sang wist over de hele wereld mensen de dansvloer op te krijgen met de inmiddels wereldberoemde paardendans. Dat hij een wereldwijde hit zou scoren had hij niet kunnen bevroeden. PSY had het liedje in den beginne enkel geschreven om de lifestyle van de Zuid-Koreaanse rijken eens op de hak te nemen.

Inmiddels is hij benoemd tot ambassadeur ten behoeve van het Zuid-Koreaanse toerisme.

Bron

Lees ook:Psy’s Gangnam Style breekt record: 1 miljard views
Lees ook:Ex-K3 Kathleen gaat voor de klas
Lees ook:Sharon Stone in ziekenhuis in Milaan
Lees ook:MusicMondays week 2: Justin Biebers nieuwste single
Lees ook:Baby voor de Beckhams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>