One Direction leden moeten Kendall Jenner niet


photo credit: donkeyjacket45

Harry Styles is misschien wel tot over zijn oren verliefd, zijn mede bandgenoten van One Direction moeten zijn nieuwe scharrel Kendall Jenner alleen niet. De bandleden zijn bang dat Harry Styles zich minder gaat richten op de band en meer op het zusje van Kim Kardashian. Laatst was One Direction in Frankrijk met elkaar, maar toen Harry Styles hoogte kreeg van dat Kendall Jenner in Londen was, vloog Harry met het eerste de beste vliegtuig naar haar toe.

De bandleden van One Direction zetten hun vraagtekens bij de twee tortelduifjes, Kendall Jenner zou Harry alleen maar gebruiken voor haar modellencarrière. Harry heeft veel connecties in Londen en dat zou voor haar modellencarrière goed uitkomen. Harry Styles is zelfs al gevraagd of hij ook in de reality serie Keeping Up With The Kardashians wil verschijnen, zijn management raadt hem dit alleen af.

Laatst kwam naar buiten dat de Kardashians een beetje ‘uit’ zijn, de realityserie trekt steeds minder kijkers. Het kan best dat  Harry Styles zich daarom niet mag binden aan Kendall Jenner, dit kan schadelijk zijn voor hem en voor One Direction.

Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner hebben geen relatie
Lees ook:Kim Kardashian verbiedt Kendell relatie met Harry Styles
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner weer intiem gespot
Lees ook:One Direction slechtste band van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>