Politie valt huis Justin Bieber binnen en vindt cocaïne


photo credit: Cristian da Silva

Het ei incident van vorige week tussen Justin Bieber en zijn buren heeft veel stof doen opwaaien. De politie zag na dat incident aanleiding om zijn huis te doorzoeken, op zoek naar eventueel bewijsmateriaal. Bewijsmateriaal vonden ze niet, maar wel paar gram cocaïne. Deze cocaïne zou niet van Justin Bieber zijn, maar van een vriend, Rapper Lil Za. Tijdens de inval werd het tieneridool vastgehouden in de garage, ongeveer 19 politieauto’s stonden voor het huis. Wat een gedoe om alleen wat eieren, die er misschien wel voor kunnen zorgen dat Justin een tijdje de bak in moet.

Lees ook:Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber moet op de blaren zitten
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>