Lamar Odon gestraft voor rijden onder invloed


photo credit: conner395

 

De man van Khloé Kardashian, Lamar Odon, heeft een proeftijd van 3 jaar opgelegd gekregen voor het rijden onder invloed. Naast deze proeftijd moet hij ook nog een boete betalen van ongeveer €1500 en een cursus volgen om zijn alcoholproblemen
onder controle te krijgen.

In augustus werd de 34-jarige basketballer opgepakt voor het rijden onder invloed. Lamar reed veel te langzaam op de snelweg en dat werd opgemerkt door de politie. Na een alcohol controle bleek hij echt dronken te zijn.

Lees ook:Niet Lindsay Lohan, maar haar moeder dronken aangehouden
Lees ook:Heather Locklear afgekickt
Lees ook:George Michael veroorzaakt ongeluk onder invloed
Lees ook:George Michael moet acht weken de cel in
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>