Niet Lindsay Lohan, maar haar moeder dronken aangehouden


photo credit: CHRISTOPHER MACSURAK

De moeder van Lindsay Lohan, Dina Lohan, zit in de gevangenis wegens rijden onder invloed. De plek waar ze eerst vaak haar dochter op moest halen, is ze nu zelf te vinden. Uit de alcoholtest is gebleken dat ze meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed had. Niet het roekeloos rijden door dronkenschap viel de agenten op, nee het te hard rijden. Toen de agenten om haar papieren vroegen, merkten ze dat ze dronken was. Dus in totaal twee boetes: één voor te hard rijden en één voor rijden onder invloed.

Zo moeder zo dochter zullen we maar zeggen.

Lees ook:Lamar Odon gestraft voor rijden onder invloed
Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:AUDIO: Justin Bieber belt naar 911
Lees ook:Lindsay Lohan krijgt enkelband
Lees ook:Ma Lohan: ‘Lindsay was met Heath Ledger toen hij stierf’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>