Bruce Willis krijgt vijfde dochter

 

Bruce Willis weer vader!

BRUCE WILLIS is vader geworden van een vijfde kind en wederom is het een meisje. De baby heeft de naam Evelyn Penn Willis gekregen en is geboren op 5 mei in Los Angeles, staat te lezen in Hello Magazine.

De acteur heeft inmiddels met zijn vrouw Emma Heming twee dochters, en drie oudere dochters uit zijn eerste huwelijk met actrice Demi Moore. Dat zijn er nogal wat, maar Bruce wordt het vaderschap niet zat. “Ik ben blijer dan ooit! Ik verschoon luiers als de beste!” aldus een blije Bruce Willis.

Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Demi Moore leert dochter paaldansen
Lees ook:Demi Moore werkt aan autobiografie
Lees ook:Bruce Willis’ kinky fotoshoot
Lees ook:Demi Moore bestaat binnenkort niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>