Vrouw John Legend nog niet zwanger


photo credit: christopherharte

De geruchten dat de vrouw van John Legend zwanger zou zijn, kloppen niet. John’s vrouw Chrissy Teigen werd laatst gefotografeerd met een opvallend rond buikje, wat leek op dat ze zwanger was. Volgens John is de foto gewoon uit een verkeerder hoek gemaakt.
John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen zijn afgelopen september in het huwelijksbootje gestapt en dat is het beste wat de zanger ooit is overkomen. “We hebben een heerlijke tijd samen”, verklaart hij aan Extra Tv.

Volgens John Legend komt er wel ooit een baby, “We oefenen wel elke dag!”

Lees ook:John Legend in huwelijksbootje gestapt!
Lees ook:Alanis Morissette is getrouwd
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman
Lees ook:Win de DVD Old Dogs met John Travolta en Robin Williams
Lees ook:Vrouw John Travolta op 47-jarige leeftijd zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>