Zwangere Jenni Farley ‘Jwoww’ in verwachting van een dochter!


photo credit: quinn.anya

Jenni Farley, ook wel bekend als Jwoww van Jersey Shore, is in verwachting van een dochter. In december van vorig jaar maakte de real-life ster bekend zwanger te zijn. Dit onthulde ze door een foto op Instagram te plaatsen met de tekst: ‘Happy Holidays from our growing family to yours’. Bij de tekst stond een afbeelding van een echo. Jenni is verloofd met Roger Mathews, wanneer zij gaan trouwen is nog niet bekend.

Jenni is samen met Nicole Polizzi te zien in een real-life soap op MTV, de laatste aflevering van dit seizoen is vorige week uitgezonden. Via Twitter maakten de twee bekend dat er een vervolg op dit seizoen komt, er gaat namelijk nog veel gebeuren de komende tijd. Nicole Polizzi, ook wel bekend als Snooki, heeft een zoontje van 1,5 en is ook verloofd. In een nieuw seizoen kunnen we dus genieten van twee bruiloften en één bevalling! Jwoww is in juli uitgerekend.

Lees ook:Jenni ‘Jwoww’ zwanger!
Lees ook:Jean Claude van Damme helpt gehandicapte hondjes
Lees ook:Snooki wil borstvergroting
Lees ook:Jersey Shore terug bij MTV!
Lees ook:The Hills…het einde nadert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>