Gwen Stefani krijgt een zoontje


photo credit: little.light

De zwangere Gwen Stefani is in verwachting van een jongetje. De 44-jarige zangeres plaatste op Instagram een foto van zichzelf met een kroontje op. Bij de foto plaatste ze de tekst: “Ik was klaar om de kroon over te dragen, maar ik blijf de koningin des huizes. #hetiseenjongen #omringddoorjongens”.
Dit wordt haar derde zoontje. Samen met haar man Gavin Rossdale heeft ze namelijk al drie zonen, Kingston van 7 en Zuma van 5. Haar man, met wie ze in 2002 trouwde, heeft uit een eerdere relatie al een dochter van 24, Daisy Lowe.

Lees ook:Courtney Love claimt affaire met Gavin Rossdale!
Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!
Lees ook:‘Stefani zwanger van derde kindje’
Lees ook:Owen Wilson voor tweede keer vader
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>