Katy Perry en John Mayer voorlopig niet zwanger


photo credit: ellasportfolio

 

Ooit wil het verliefde stel John Mayer en Katy Perry wel kinderen, maar voorlopig niet. Katy Perry wil tijd hebben om voor haar kinderen er te kunnen zijn en tijd heeft ze op dit moment echt niet, vertelt ze tegen Marie Claire Magazine. Dat John Mayer de vader van haar kindjes wordt is overduidelijk, ze vindt hem fantastisch en hun relatie is geweldig.
Eerst maar even trouwen. Voor John Mayer was Katy Perry getrouwd met Russell Brand. Het scheelde niet veel of ze had kinderen met hem gehad. Russell Brand gaf meerdere malen aan kinderen te willen met Katy Perry. Dit huwelijk eindigde in december 2011.

Lees ook:Russell Brand vraagt Jemima Khan ten huwelijk
Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna
Lees ook:Katy Perry geeft zich bloot
Lees ook:P Diddy schrijft lied voor huwelijk Katy Perry en Russell Brand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>