Mila Kunis zwanger van Ashton Kutcher

Er gaan geruchten in de rondte dat Mila Kunis zwanger is van Ashton Kutcher. Deze geruchten zijn alleen gebaseerd op dat Ashton zich raar gedroeg tegen paparazzi en dat Mila een wijd T-shirt aanhad. Iedereen heeft wel eens een slobberdag, dus ik denk dat de geruchten niet waar zijn. Het zou wel de leukste liefdesbaby van 2014 worden, als het wel waar is.

Lees ook:Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd! (Foto’s)
Lees ook:Esquire: Mila Kunis meest sexy vrouw 2012
Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje
Lees ook:Ashton Kutcher betrokken bij aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>