Kim Kardashian en Kanye West willen snel broertje of zusje voor North


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Sinds juni 2013 zijn Kim Kardashian en Kanye West de trotse ouders van hun dochterje North Vorige maand zijn Kim en Kanye verloofd, dus een verdere stap in hun relatie begint te kriebelen. Kanye wil graag een groot gezin en Kim Kardashian wil niet een groot te leeftijdsverschil tussen haar kinderen, dus dat betekent dat een tweede kindje voor Kim en Kanye er snel aan kan komen! Het liefst zijn ze zomer 2014 alweer zwanger.

Maar eerst staat hu trouwerij nog op de planning. De geruchten gaan dat het zo maar eens de grootste Showbizz wedding ooit kan worden! Kanye West heeft zelfs al gesproken over overvliegende gevechtsvoertuigen. Als de droomwedding wordt uitgezonden, zit ik in ieder geval van de eerste tot de laatste seconde aandachtig te kijken.

 

Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West trouwen niet in 2013
Lees ook:Kanye West en Kim Kardashian verwachten kindje
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>