Anne Hathaway is zwanger


photo credit: GabboT

Het had eigenlijk nog lang niet uit mogen lekken, maar Anne Hathaway is in verwachting van haar eerste kindje. Haar broer heeft per ongeluk zijn mond voorbij gepraat. De  The Princess Diaries actrice wilde al langer een kindje, maar wachtte op het juiste moment met haar man Adam Shulman. Er gingen al geruchten dat ze zwanger was, want ze heeft voorlopig geen belangrijke opdrachten gepland. De laatste film waar wij deze prachtige actrice hebben kunnen aanschouwen is Les Misérables, waar ze een van de hoofdrollen in vertolkte.

Lees ook:Nikkie Plessen is zwanger!
Lees ook:Tooske Ragas is zwanger van haar derde!
Lees ook:Scarlett Johansson meest sexy vrouw volgens Esquire
Lees ook:Céline Dion een miskraam?
Lees ook:Hollywoodlife: Beyoncé is zwanger van tweede kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>