Jurk Beyonce tijdens Grammy’s 10 miljoen waard


photo credit: Ch Villa

De prachtige witte jurk die Beyonce tijdens de Grammy’s droeg is ongeveer 10 miljoen dollar waard. De jurk, die is gemaakt door de Amerikaanse ontwerpen Michael Castello, is geïnspireerd op de New Yorkse winter, vandaar al dat wit. Naast de jurk droeg de 32-jarige zangeres ook nog peperdure juwelen van designer Lorraine Schwartz.

Beyonce en manlief Jay-Z traden tijdens de Grammy’s op. Ze brachten samen hun nummer ‘Drunk in Love’ ten gehore, een van de nieuwe nummers van Beyonce’s nieuwe album. Dat ze in ‘Love’ zijn sprong er inderdaad van af, het was een erg intiem optreden.

Lees ook:Beyonce en Jay-Z treden op tijdens Grammy Awards
Lees ook:Jurk Jennifer Lawrence tijdens Golden Globes trending topic
Lees ook:Hot or Not? Bizarre celeb-outfits: Rihanna
Lees ook:Beyonce klimt het podium op bij Alicia Keys
Lees ook:Miley Cyrus, Ke$ha, Ringo Starr reiken Grammy uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>