Niet Miley Cyrus, maar de Paus persoon van het jaar 2013


photo credit: علي – ali

Elk jaar benoemt Time Magazine iemand tot Persoon van het Jaar. Dit jaar leek Mily Cyrus de grote favoriet te zijn, elke online peiling gaf haar aan als mogelijke winnares. Voor Time Magazine is het een vereiste dat de winnaar veel invloed heeft gehad op het nieuws, Time vond haar twerkgedrag gelukkig niet nieuwswaardig en koos voor Paus Fransiscus. Hij heeft dit jaar de prijs gewonnen, omdat zijn focus ligt op medeleven en als leider van de Rooms-Katholieke Kerk een nieuwe stem voor het geweten is geworden, aldus Time Magazine.

 

 

Lees ook:Bridget is ‘Famous Mama’ van het jaar
Lees ook:Sandra Bullock is favoriet bij de militairen
Lees ook:Naakte Joanna Krupa wekt woede katholieke kerk (foto)
Lees ook:Susan Boyle wil duet met Lady Gaga
Lees ook:Pink verkozen tot Vrouw van het Jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>