One Direction beste Popact en Harry Styles Best Look tijdens MTV EMA’s


photo credit: Link Humans UK

Er zijn tijdens de MTV EMA’s gisteravond geen grote overduidelijke winnaars gevallen, maar One Direction kwam aardig in de buurt. De boyband was zelf niet aanwezig tijdens de uitreiking, maar hadden wel een filmpje opgenomen om alle fans te bedanken. One Direction heeft de MTV EMA Best Popact gewonnen. Harry Styles heeft de award Best Look mee naar huis genomen.
Volgens mij is het meer zo dat Harry Styles gewoon heel veel fans heeft die op hem stemmen, ik vind niet dat hij de beste stijl heeft. Justin Timberlake was voor mij meer een terechte winnaar geweest.
Voor het eerst sinds 16 jaar werden de EMA’s in Nederland gehouden. Volgend jaar wordt de awardshow georganiseerd in Schotland.

Lees ook:One Direction leden moeten Kendall Jenner niet
Lees ook:Harry Styles wint van de paparazzi
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner weer intiem gespot
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner hebben geen relatie
Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>