David Beckham meest stijlvolle man van het jaar


photo credit: The Bay Area Bias

David Beckham is tijdens de CQ Awards verkozen tot meest stijlvolle man van het jaar. Hij weet als geen ander hoe je goede stijl en een sportcarrière kan combineren. Zijn vrouw Victoria en hun vier kinderen waren niet aanwezig bij de prijsuitreiking, maar David zelf wel.

De CQ Awards worden in 11 landen georganiseerd, de prijsuitreiking was dit jaar in Duitsland. Niet alleen David Beckham is in de prijzen gevallen, ook Kylie Minogue (vrouw van het jaar) en Robin Thicke (geëerd om Blurred Lines) zijn in de prijzen gevallen.

Lees ook:Daft Punk’s ‘Get Lucky’ Song van het jaar 2013
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Madonna blijft boeiend…
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>