Rowan Atkinson ‘Mr Bean’ krijgt koningklijke onderscheiding


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

De Britse komiek Rowan Atkinson heeft een hoge koningklijke onderscheiding gekregen, als iemand dat verdient is Mr Bean het wel. De 58-jarige acteur is wereldberoemd geworden met zijn creatie Mr. Bean. Hij is benoemd tot Commandeur van de Orde van het Britse Rijk. Op dit moment is Rowan Atkinson zich meer aan het richten op serieuze rollen in theaterstukken.

Lijkt me moeilijk om naar een voorstelling van hem te gaan en hem dan serieus te moeten nemen. Als ik hem alleen al zie, krijg ik al een glimlach op mijn gezicht. Mr. Bean is en blijft de meest grappige creatie ooit.

 

 

 

Lees ook:Mr. Bean crasht op boom
Lees ook:Waar aan geeft Justin Bieber maandelijks 1.500 dollar uit?
Lees ook:Cirque du Soleil komt met Michael Jackson-show
Lees ook:Geen plastic-fantastic meer voor Pamela Anderson
Lees ook:Cameron Diaz: ‘doe veel aan sex!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>