Patrick Stewart wordt ‘Sir’

De Britse acteur Patrick Stewart, bekend van zijn rol als Jean-Luc Picard in “Star Trek: The Next Generation”, werd vandaag op Buckingham Palaca door koningin Elizabeth tot ridder geslagen en mag zich vanaf nu Sir Patrick Stewart noemen. Naast zijn rol in Star Trek, wordt de 60 jarige acteur alom gerespecteerd als toneelspeler. Hij sloot zich veertig jaar geleden aan bij Royal Shakespeare Company en werd in 2008 genomineerd voor een Tony-award voor zijn hoofdrol in “Macbeth”.

Lees ook:Joss Whedon maakt vervolg op Dr. Horrible’s Sing-Along Blog
Lees ook:Scarlett Johansson wint Tony Award
Lees ook:Growing Pains acteur Andrew Koenig dood gevonden
Lees ook:Patrick Swayze (57) overleden
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>